sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Tilkkukinkerit Oulussa la 10.10.2009 klo 9-16

Aihe: Syksyinen ruusutarha
Teema: Tuunaamalla tavoitteisiin
Oulu-opisto, Suvantokatu 1. Sitova ilmoittautuminen 30.9.09 mennessä.

Tervetuloa syksyiseen Ouluun tekemään ruusuja tilkutellen ja muuten…Olemme intoa täynnä opastamaan Teitä ruusujen kauniiseen maailmaan. Päivän antia ovat erilaiset työpajat ruusujen värkkäämiseen, non-stop paja neulatyynyn tekoon ja kamakorukin valmistuu päivän aikana. Tarvitset mukaasi vain ompelutarvikkeet (sakset, nuppi- ja silmäneuloja, omp.lankaa) ja iloisen mielen, ompelukoneet saamme koululta! Kun hommat valmistuvat lauantaina, niin sunnuntaiksi on mahdollista lunastaa ryhmälippu Käsityömessuille.

Sitovan ilmoittautumisen jälkeen 30.9. saat tilinumeron osallistumismaksun suorittamiseksi
( lopullinen hinta määräytyy osallistujien ilmoittauduttua n. 15€ sis. opetus ja ruoka, mahd. materiaalimaksu kolikoilla työpajoissa). Jos mahdollista tee yhteisilmoittautuminen kiltalaistesi kanssa sähköisesti kristiina.myrskog at nokia.com tai tekstiviestinä puh. 050 364 2641 ! Ilmoitaviestissä nimesi, osoitteesi myös sähköinen, puhelin numerosi, mahd. kiltasi, mahd. erityisruokavalio sekä halukkuus messulippuun (ei sis. osallistumismaksuun, n. 8€)
Valitettavasti emme ole varanneet majoittautumisia, mutta tarvittaessa avustamme yösijan löytymisessä.

NÄHHÄÄN OULUSA TILIKKUJEN PARISA!

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Seuraava tapaaminen Galleria Colmiossa su 20.9 klo 17

Seuraava kiltamme tapaaminen on poikkeuksellisesti Galleria Colmiossa (http://www.colmio.com/) Kajaaninkatu 25 ( lähellä Cumulusta ja Rautatieasemaa) sunnuntaina 20.9 klo 17. Tutustumme seuraavaan projektiimme! Lämpimästi tervetuloa kaikki uudet toiminnasta kiinnostuneet sekä vanhat kiltalaiset!

maanantai 7. syyskuuta 2009

Oulu-päivien 5.-6.9.2009 arpajaisvoittajat


Oulu-päivien arpajaispeiton voitti Maarit Talman. Lohdutuspalkintona arvottiin lastenaiheinen muumipeitto, jonka osalta onni suosi Silva Mankista.

Kiitos kaikille Oulu-päivien aikana työnäytöksissämme vierailleille, Onnenpyörään ja peittoarpajaisiin osallistuneille.