sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Railin rakkaat retongit – peitolla apua ystävälle


Tilkkupeittojen myyntinäyttely
tuotto hyväntekeväisyyskohteeseen

Pohjankartanon koulu, Oulu-Opiston näyttelytilassa
2.11. - 25.11.2010


Oulun Tilkkufröökynät ovat valinneet tämänkertaisen hyväntekeväisyyskohteensa läheltä: yhteisesti valmistettujen peittojen tuotto käytetään tilkkuystävämme hyvinvoinnin kohentamiseen.

Tilkkufröökynöiden perustajajäsen ja aina innokkaasti toiminnassamme mukana ollut ystävämme sairastui vakavasti muutamia vuosia sitten. Hänen käsityöharrastuksensa loppui kuin seinään. Ystävyys ja yhteydenpito ei kuitenkaan loppunut ja viime talvena suunnittelimme projektin, jolla pyrimme konkreettisesti auttamaan häntä.

Siivosimme keväällä hänen työhuoneensa perheenjäsenten apuna ja otimme tilkkukankaat talteen. Näistä kankaista on kesän aikana ommeltu erikokoisia ja –näköisiä peittoja. Niihin on saatettu lisätä sopivia kaitaleita kunkin omista varastoista ja Tilkkufröökynät on kustantanut peittoihin tarvittavat vanut.

Peitot ovat esillä Pohjankartanon koululla, Suvantokatu 1, Oulu-opiston näyttelytilassa 2.11.–25.11.2010 järjestettävässä myyntinäyttelyssä. Näyttely on avoinna koulun auki ollessa. Kaikki peitot ovat myytävänä. Peittoja ei voi varata ennakkoon vaan ne maksetaan Tilkkufröökynöiden tilille. Peitot luovutetaan omistajilleen näyttelyn päätyttyä. Peitoista saadut tulot käytetään ystävämme hyväksi lahjakortteina hoitoihin, kampaajalle jne.

Tule mukaan tekemään hyvää! Osta peitto lahjaksi itsellesi tai ystävällesi ja auta meitä tekemään hyvää! Kaikki nämä peitot on valmistettu suurella sydämellä ja toivomme sen välittyvän myös peiton uudelle omistajalle.

Ystävällisin terveisin
Oulun Tilkkufröökynät


Tiedustelut tilkkupeitoista:
Helena Limingoja puh.0405090838
marita.paaskynen@eduouka.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti